Stress- en burnout coaching

Een persoonlijk coachtraject is geschikt als je met meer levensvreugde jouw leven wilt leven en meer (werk)-plezier zou willen hebben. Je wilt veel minder moe zijn zodat er ruimte, tijd en energie overblijft om die dingen die je belangrijk vindt te kunnen doen.

Een traject kan je helpen in verschillende situaties. Jouw leerdoelen kunnen zijn:

  • een burn-out voorkomen of daar juist van te herstellen;
  • loopbaanbegeleiding bij ontslag of herbezinning op het verloop van jouw carrière.

Online coachen bv via FaceTime is natuurlijk mogelijk!

 

Een traject is voor iedereen, ongeacht je functie. Ik werk vanuit openheid, respect en met compassie. Ik maak gebruik van verschillende methodes al naar gelang jouw persoonlijke leerdoel of hulpvraag en hanteer daarbij de hieronder beschreven structuur. 

Het eerste gesprek
Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna start het traject. We spreken in principe 5 gesprekken af. Mocht blijken dat we met minder gesprekken jouw doel bereiken, dan passen we dit aan. Het is ook mogelijk dat we wat langer de tijd nodig hebben, ook dan kunnen we het aantal gesprekken uitbreiden.

 

 

Overeenkomst en werkwijze 
In het kennismakingsgesprek onderzoeken we jouw doel. Jij vertelt mij wat je van dit traject verwacht en ik vertel jou mijn werkwijze. 

Coachdoelstellingen
Natuurlijk staat jouw herstel van stress en eventueel burn-out voorop. Wanneer je zover bent, gaan we onderzoeken hoe je op een minder uitputtende manier in jouw leven en eventueel werk kunt staan. Je leert welke tools je daarvoor in kunt inzetten. Je leert hoe je naast energie nemende activiteiten ook energie gevende activiteiten kunt invoegen in jouw leven. Heel vaak blijkt het niet eens nodig om je leven hiervoor volledig om te gooien. Kleine veranderingen kunnen dan al een enorm verschil maken. Is dit bij jou niet het geval en zijn grotere veranderingen aan de orde, dan gaan we daarmee aan de slag. We kijken dan waar jouw kwaliteiten liggen, waar je energie van krijgt en hoe je dit vorm kunt geven. Op deze wijze is dit coachtraject een duurzame investering om ook in de toekomst met meer bewustzijn, meer plezier en vreugde en minder stress jouw leven te leven.

Afsluiting
We sluiten af met een evaluatie: wat zijn de zichtbare en merkbare effecten van de coaching en hoe is onze samenwerking verlopen.

Financieel
Een traject omhelst een vrijblijvend kennismakingsgesprek en 5 coach gesprekken van ca 1,5 uur inclusief 1 half uur voorbereiding van mijn kant. De kosten van dit traject bedragen € 325 inclusief 21% btw. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een factuur en coach overeenkomst. Na de afronding van het traject kan ik advies geven omtrent een vervolgtraject. Steeds meer werkgevers zijn bereid een bijdrage te leveren aan het welzijn van hun medewerkers waardoor zij de kosten voor een traject voor hun rekening willen nemen. Benader jouw werkgever voor een vergoeding. Wil je dat ik je daarbij help, dan kan dat. Ik neem dan voor jou contact op met je werkgever.

Ben je een werkgever en dreigt een medewerker vast  te lopen, neem dan contact met mij op zodat we de mogelijkheden van een traject kunnen bespreken.