Coachtrajecten

Een coachtraject is geschikt als je met meer energie jouw leven wilt leven en meer (werk)-plezier zou willen hebben. Je wilt minder moe zijn zodat er ruimte, tijd en energie overblijft om die dingen die je belangrijk vindt te kunnen doen.

Een traject kan je helpen in verschillende situaties. Bijvoorbeeld:

  • een burn-out voorkomen of daar juist van te herstellen;
  • klimmen uit je bore-out;
  • conflicten of moeilijke situaties de baas worden;
  • Begeleiding bij life-events;
  • loopbaanbegeleiding bij ontslag of herbezinning op het verloop van jouw carrière.

Deze foto is genomen tijdens een coachtraject. Wanneer ik buiten coach, gaat er een wereld aan mogelijkheden open. Buiten voel je beter, je praat gemakkelijker en oplossingen dienen zich sneller aan dan wanneer je aan een tafel zit.

Wanneer buiten coachen niet mogelijk is dan maak ik gebruik van een aantal prachtige locaties in Noord-Holland.

Ik werk vanuit openheid, respect en met compassie. Ik maak gebruik van verschillende methodes en hanteer de hieronder beschreven structuur. 

Het eerste gesprek
Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna start een traject van vijf gesprekken in een periode van 10 weken. Het is ook mogelijk dat we wat langer de tijd nodig hebben, dan kunnen we het aantal gesprekken uitbreiden.

Overeenkomst en werkwijze 
In het kennismakingsgesprek onderzoeken we jouw doel. Jij vertelt mij wat je van dit traject verwacht en ik vertel jou mijn werkwijze. 

Coachdoelstellingen

We werken aan herstel van energie en plezier. Wanneer je zover bent, gaan we onderzoeken hoe je op een ontspannen manier jouw mooiste leven kunt leven. Je leert welke tools je daarvoor in kunt inzetten. Je leert hoe je naast energie nemende- ook energie gevende activiteiten kunt invoegen in jouw leven. Vaak blijkt het niet eens nodig om je leven hiervoor volledig om te gooien. Kleine veranderingen kunnen dan al een enorm verschil maken. Is dit bij jou niet het geval en zijn grotere veranderingen aan de orde, dan gaan we daarmee aan de slag. We kijken waar jouw kwaliteiten liggen, waar je energie van krijgt en hoe je dit vorm kunt geven. Op deze wijze is dit coachtraject een duurzame investering om met meer bewustzijn, meer plezier en minder stress jouw leven te leven.

Afsluiting
We sluiten af met een evaluatie: wat zijn de zichtbare en merkbare effecten van de coaching en hoe is onze samenwerking verlopen.

Financieel
Een traject bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek en 5 coach gesprekken van ca 1,5 uur gedurende 10 weken. De kosten van dit traject bedragen € 495. Steeds meer werkgevers zijn bereid een bijdrage te leveren aan het welzijn van hun medewerkers waardoor zij de kosten voor een traject voor hun rekening willen nemen. Benader jouw werkgever voor een vergoeding. Wil je dat ik je daarbij help, dan kan dat. Ik neem dan voor jou contact op met je werkgever.

Ben je een werkgever: een medewerker die zich heeft ziek gemeld brengt hoge kosten met zich mee. Door middel van trainingen en coaching kan veel leed worden voorkomen of opgelost. Ik weet hoe lastig het kan zijn om als werkgever een medewerker optimaal te begeleiden. Soms speelt tijd een rol, soms de onderlinge verhoudingen. Neem dan contact op. Ik begeleid jouw medewerker naar herstel en werkplezier en neem je daarbij veel werk uit handen.