Yoga

In de yoga les werk je aan een flexibele geest in een ontspannen en krachtig lichaam. Vaak heeft stress invloed op de ademruimte. In de les is er dan ook veel aandacht voor een vrij stromende adem. Je werkt altijd vanuit jouw eigen behoeften en grenzen. Alleen op die manier kan yoga een bijdrage leveren aan jouw welzijn.  Yoga kan een ideale methode zijn om te herstellen van een burn-out, om te leren voelen in je lichaam.

Soms is een groepsles niet bereikbaar of je hebt behoefte aan persoonlijke begeleiding door een blessure of burn-out. Ik stem het niveau van een privé les af op jouw behoefte. We werken aan de gebieden waar jij aandacht aan wilt geven in het tempo dat bij jou past.

Op woensdagochtend geef ik om 11 uur yoga in Huis aan het Water in Katwoude voor mensen met kanker. Deze les heeft vooral als doel om meer ontspanning in lichaam en geest te creëren. De ademtechnieken die je leert, kunnen je helpen stressvolle situaties, zoals tijdens behandelingen en onderzoeken, het hoofd te bieden. H-yoga is toegankelijk voor iedereen met of zonder yoga ervaring. Je kunt meedoen, zowel tijdens als na de medische behandelingen en het houdt rekening met je mogelijkheden en beperkingen.