Het is voor mij belangrijk om mensen hun kracht te laten ervaren, met respect, creativiteit en humor.

Wie ben ik?

Ik woon met mijn gezin in Monnickendam. Ik geniet van de natuur en het buitenzijn. Ik hou van samenzijn met vrienden en familie maar ben ook graag alleen. Om tot rust te komen en inspiratie op te doen. Ik werkte 23 jaar als HR-manager en coach in de zorg.

Opgeleid als danseres ben ik gewend fysieke actief te zijn. Uitdagingen aangaan, balans creëren  en grenzen opzoeken is wat een danser doet. Nog steeds hou ik enorm van bewegen. Het liefst in de buitenlucht. Genieten van frisheid, uitzicht en de vrijheid van de natuur. 

In 2017 startte ik na een burn-out mijn eigen praktijk voor coaching en mindfulness. Tijdens mijn burn-out hielpen mindfulness vaardigheden mij om in het moment te blijven, moed te houden en te ontspannen. Ook als mijn gedachten me meenamen naar onzekerheden en fantasieën wat er allemaal mis kon gaan. Ik besloot zelf trainer te worden zodat ik anderen ook op deze manier kon gaan begeleiden.

Ik gebruik diverse coachmethoden die inspelen op wat jij nu nodig hebt. Ik coach mensen op het gebied van life-events, werk gerelateerde zaken en persoonlijk leiderschap. In 2020 volgde ik een specialisatie stress en burn-out begeleiding bij het Expertise Centrum stress en veerkracht. Met behulp van deze methode begeleid ik je bij je herstel op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze methode het risico op terugval enorm verkleint.

Ik werk vanuit de kernwaarden respect, openheid en compassie. Ik ben nieuwsgierig naar jou als mens. Wat drijft je? Waar word je blij van? Hoe kan ik jou begeleiden naar een evenwichtiger en daardoor gemakkelijker leven. Je lichaam en emoties (weer) durven voelen.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Er is zoveel te leren, te ontdekken over mijzelf en de mensen om me heen. Ik leer met steeds meer compassie naar mezelf en naar de ander te kijken. Compassie en de overtuiging dat iedereen van waarde is, zijn mijn levenswaarden. Ik ben geïnspireerd door Jon Kabat-Zinn en Edith Eva Eger.

Hoe laad ik mijzelf op: De natuur is voor mij een belangrijke energiebron. Ik beweeg iedere dag en bevind mij in de vakanties in de bergen: skiënd of wandelend of zeilend op het water. Ik kijk uit naar de volgende strenge winter waarin ik weer schaatstochten kan maken. Ik hou van mensen en alles daaromheen. Ik word blij als iemand keuzes maakt die bijdragen aan levensgeluk. Theater inspireert en ontspant (niet altijd) maar geeft in ieder geval altijd stof tot nadenken.

Beroepsvereniging: Ik maak een bewuste keuze aan welke beroepsvereniging ik mij verbind. Zo hou ik de vrijheid in mijn keuze voor het volgen van trainingen en opleidingen. Sinds 2017 ben ik categorie 1 lid van de VMBN (Vereniging Mindfulness Trainers België en Nederland). Dit betekent dat in een aantal gevallen de zorgverzekering jouw training/coaching vergoed. Check daarvoor jouw polisvoorwaarden. Ik ben ook aangesloten bij de NOBCO. De beroepsvereniging voor coaches.